NASMER

Gansterenstraat 34
3730 Hoeselt

Ambachtelijke wafels

089 41 16 77
089 41 16 77

Nasmer: uw meester in ambachtelijke wafels

Herontdek de vanillewafel

Een heerlijke vanillewafel? Die gaat er toch altijd in, niet? ’s Morgens bij de koffie. Tijdens de speeltijd. Als vieruurtje. Of na het avondeten. En is de wafel met liefde gebakken? Dan geniet u van iets heel bijzonders. De smaak van uw jeugd. Ja, die vindt u nog: bij Wafelbakkerij Nasmer in Hoeselt.

 

Ambachtelijk gebakken

Nasmer begon te bakken in 1957. Vandaag is de bakkerij nog altijd in handen van de familie Nassen. En ‘handen’ is het sleutelwoord. Want wafels bakken? Dat is voor ons nog altijd een ambacht. Bij Nasmer proeft u geen industriële wafels. Wel de échte, klassieke lekkernij. Zoals we ze al decennialang maken. In deze variaties:

  • vanillewafels
  • suikerwafels
  • wafels met chocolade (aan één kant of twee kanten)

 

Kleine en grote bestellingen

Een pakje wafels voor thuis? Of een wekelijkse lading voor een hele school? Nasmer is gespecialiseerd in klein- en groothandel. Onze wafelwinkel is alle weekdagen open van 8 tot 18 uur. En organiseert uw vereniging of sportclub een wafelbak? Geen enkel probleem!  En we drukken ook uw logo of slogan op onze zakjes. Heel graag zelfs.

 

Wafels met uw eigen label

Ook handelaars slaan hun voorraad in bij Nasmer. Wilt u onze wafels verder verkopen onder een private label? Dat kan! Nasmer verpakt zijn wafels naar uw wensen.

 

Evenement op komst? Of zin om onze overheerlijke wafels te proeven? Bel ons nu.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
wafels

wafels

 Bereken route